16 Mart 2015 Pazartesi

Ürün İncelemesi:Maybelline Jel Eyeliner - Intense Black


Eyeliner çekmeyi beceremeyen ben nasıl bir gaza gelmişsem gidip almıştım ilk Maybelline jel eyeliner'ımı.İyi ki almışım.Şimdi ikincisini açıp kullanmaya başladım bile.

Ambalajından başlarsak;
Maybelline Jel Eyeliner minik cam bir kavanozda metalik bir kapakla geliyor.Ambalaj sağlam ve kaliteli. Uygulama için bir de minik bir eyeliner fırçası çıkıyor kutudan.
Bana bu fırça yeterli geliyor ama bu konuda profesyonel olanlara ya da daha ince eyeliner çekmek isteyenlere yeterli gelmeyebilir.Açılı fırçalar daha iyi iş görecektir.



İlk kullandığım eyeliner Black'ti. Şuan kullandığım ve fotograflarda olansa Intense Black.
Black sürüldüğünde daha grimsiydi.Intense Black ise adına münhasır yoğun siyah,tam siyah diye tabir edebileceğim bir renk.

İki eyeliner da ikinci katta daha yoğun,daha siyah bir renk veriyor.

Yapısı yumuşak olduğundan ürünü alırken de uygularken de hiç problem olmuyor.

Kalıcılık çok iyi.Göz kapaklarınız yağlıysa ya da kalıcılığını bir tık artırayım,daha canlı bir siyah olsun diyorsanız göz farı bazı kullanmanızda fayda var.Böylece eyeliner saatlerce bozulmadan gözlerinizde kalıyor.


En sağdakinde tek kat uygulandı.Sağdan ikincide iki kez uygulandı.
Flashlı çekimden ya da yanındakilerin ışıltısı yansıdığından ışıltılı gibi çıkmış.Işıltılı değil normalde.

Ürünle ilgili tek sıkıntı çabuk kuruyabilmesi.Bu yüzden ürünü kullandıktan sonra kapağının sıkıca kapatılması gerekiyor.Buna dikkat edilirse,hava alması engellenirse uzun süre sizinle yola devam edebilir.

Özetle; pratik olması,uygun fiyatlı olması,işlevi ,kalıcılığı ile tekrar tekrar alacağım bir eyeliner Maybelline Jel Eyeliner.

4 yorum:

  1. Ennn sevdiğim eyeliner! Kesinlikle çok pratik ve dediğin gibi tekrar tekrar alacağım bir ürün. :)

    YanıtlaSil
  2. İndirimden 7-8 tl ye görüp denemek için alıdığım ilk Jel eyelinerim buydu. Bendeki de black, intense black olduğunu bilsem kesinlikle onu alırdım =) Göz kapaklarım yağlı değildir ama genelde havalar ısınınca akmaya sebep olduğu için çok sevmiyorum. Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki çok sıcaklarda terleyince biraz akma yapabilir.Ama öyle aman aman akan bir ürün değil.
      Kasım ayından beri de baz kullanıyorum.Milim oynamıyor gözümde.
      Teşekkür ederim:)

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!