24 Şubat 2015 Salı

Aslında..

Aslında konuşulacak hiç bir şey yok.Aynı zamanda konuşulacak çok şey var.
Yol ayrımıydı.Tercihler yollarımızı ayırdı.Elimde sahibine gönderilmek üzere bekleyen bir alyans ve bir kutu eşya kaldı şimdi. Bol bol hayal kırıklığını da unutmayalım.

Eşyalar bir kutuya sığmalı.Anılar sığar mı peki?
Sığmak zorunda.Artık 20 yaşında ayakları yere basmayan,aşktan gözü bir şey görmeyen,her şeye inanan,saçında taçlarıyla dolaşan o küçük kız değilim!


Geç de olsa farkına varıyorum bazı şeylerin.Belki farkındaydım ama inanmak istemedim onun çabasızlığına,söz verip tutmayışlarına,suçu hep başkalarına atışlarına.

Evet,artık farkındayım.

Eşyalarla birlikte o anıları da,umutları da,altı yedi yılımı da o kutuya kapayacağım.
İçim kanayarak ama kararla!


EDIT: Bir şeyler yoluna girmeye başladı. İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanır.
Yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

6 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, yeni yolunuz hayırlı olsun. 37 yaşında hiç evlenmemiş bir insan olarak, yazınızı okuyunca geçmişten bugüne ne kadar çok yol ayrımım olduğuna, yaşadığım sevdalara, hayal kırıklıklarına, umutsuzluğa dönüşen umutlarıma dönüp baktım. Aşık olunca herşeyi mümkün kılabileceğini zanneden Don Kişot'uz hepimiz. Her yaşla birlikte büyüyoruz, olgunlaşıyoruz. Anlıyoruz ki hayat sadece duygulardan ibaret değil, 20'li yaşlardaki duygu baskısı altındaki mantık; 30'lardan sonra öyle çok yer kaplıyor ki.. Şimdi senelerce aradığım o gerçek aşkı, aslında ta en başında bulduğumu ama farkedemediği anlıyorum. Meğerse aşk, dostlukmuş, arkadaşlıkmış, anne-baba-kardeş olmakmış, dinlemekmiş, dinlenmekmiş, karşındakiyle tamamlanmak, güvenmek, koşulsuz sevilmekmiş. Aşk anlık, sevda ise bir ömür boyuymuş. Dilerim çok güzel sevdanız olur ve yolunuza bir daha ayrılmamak üzere devam edersiniz.

    YanıtlaSil
  2. Hakkında hayırlısı canım her şerde vardır bir hayır umarım bu yol ayrımı sana daha güzel bir hayatın kapılarını açar.

    YanıtlaSil
  3. Ne diyeyim, hayirlisi olsun, umarim hersey cok daha guzel olsun, ..............

    YanıtlaSil
  4. Aslında hep farkındayız o hataların... Ama kabulleniyoruz, adı aşk deyip susuyoruz :(

    YanıtlaSil
  5. umarım herşey istediğin gibi okur ve yeni hayatında çok daha mutlu olursun şimdi şuanda çok mutsuz olduğunu biliyorum ve mutlu olacağına inanmadığınıda aynı yoldan bende geçtim bu nedenle çok iyi anlıyorum seni nedeni ne olursa sun ömür boyu mutsuz olmaktansa inan kısa bir süre acı çek ve daha sonrasında mutlu ol en güzeli bir süre sonra dediğimi anlayacaksın ama şuan değil daha çok yeni aşk tan önce alışkanlıklardan kurtulmak çok zor geliyor insana onlardan kurtulduğun an yeni bir hayat başlıyor demektir...

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!