5 Aralık 2014 Cuma

Sonsuz Kitap Mutluluğu Blog Tur:Ölümcül Merhamet Kitap Yorumum


Herkese merhaba!
Pazartesi günü başlayan Ölümcül Merhamet Blog Turumuzun bugün son günü.
Bugün kitap hakkındaki yorumlarımı sizinle paylaşacağım.

Öncelikle konusundan bahsetmek istiyorum.
Babası tarafından hor görülen ,sürekli şiddete uğrayan Ismae babasına çok benzeyen bir adama satıldığı ve kemikleri kırılana kadar dövüldüğü gece keşiş tarafından gizlice kaçırılıp Mortain manastırına götürülür.Buradaki kızlar 'yara'lıdır ve kendilerini Ölümün Hizmetkarı Mortain'e hizmet etmeye adamışlardır.


Manastırda suikastçi olarak yetiştirilen Ismae henüz tacını giymemiş ve çeşitli tehlikelere açık olan düşes Anne'i korumak ve sarayda manastırın gözü kulağı olmak için saraya gönderilir.Burada Anne'in üvey kardeşi Duval'in metresi olarak tanıtılır.Böylece dikkat çekmeyecektir.

Kim Düşes'in yanında kim değil bunu anlamak çok güçtür.Çünkü her yerde entrika,ihanet,iki yüzlülük baş gösteriyor.Kimin samimi kimin ihanet içinde olduğu kafa karıştırıyor.
Ve Ismae Düşes'i korumak adına herkesten şüpheleniyor. Duval'den bile!

Duval Düşes'i korumaya kendini adamış onurlu bir adam mı yoksa onun yerine geçmeye çalışan,Fransızlarla işbirliği yapan bir alçak mı?

Peşi sıra suikastler,gizli fısıldaşmalar,Saray entrikaları,ölümler,doğa üstü güçler,ruhlar,savaşlar,mücadeleler,sırlar,güven,güvensizlik,aşk,tutku,çekim hepsi bu kitapta mükemmel bir şekilde anlatılmış,detaylandırılmış.

Sonraki adımda kim ölecek,kim ihanet içinde öğrenmek için sayfaları hızlıca okumak isteyecek bir yandan da kitabın bitmemesini isteyeceksiniz.

Paranormal,yüksek fantezi,tarihi kurgu sevenlerin bir solukta okuyacağı bir roman.
Yazar iyi bir iş çıkarmış.Serinin ikinci kitabını okumak için sabırsızlanıyorum.


Dex'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

2 yorum:

Hadi sen de fikrini söyle!