18 Kasım 2014 Salı

essence ile metalik efektler, derin bakışlar...

Avrupa’nın lider kozmetik markası essence, sonbahar-kış sezonunda da göz makyajında en gözde ürünleri bir araya getiriyor.  Metalik dokunuşlar, efektler ve hacimli kirpikler ile bu sezon da bakışlarınız çok şey anlatacak.
Genç kızların favori makyaj markası essence, gözlerde metalik efektler, muhteşem eyeliner stilleri, yenilikçi tasarımlara sahip şahane maskaralar ve daha birçok ürünle göz makyajını yeniden yorumluyor.
essence’in yeni sezon koleksiyonunda ön plana çıkan ürünler şöyle:

essence metal glam göz farı

Gözlerde metalik dokunuşlar yine moda. essence metal glam göz farı, güçlü parıltılı efekti, yumuşak dokusu ve yoğun kapatıcı özelliğiyle etkileyici bir göz makyajını garanti ediyor. Yeni eklenen orkide ve çikolata kahvesi tonlarıyla birlikte toplam 19 renk seçeneğine sahip essence metal glam, kalpleri yumuşatacak gibi görünüyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  9,25 TL





essence 3D göz farı


Eşsiz 3D görünümü  ve satenden metaliğe uygulama şeklinize göre değişebilen geniş efekt yelpazesiyle essence göz farlarına yepyeni renkler ekleniyor . Altın-zümrüt yeşili, şampanya-gri buz mavisi-lacivert gibi harika renk çiftleri güçlü kapatıcı özelliğe sahip.  Farın 9 farklı renk seçeneği mevcut. 

Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 10,25 TL




essence efekt  göz farı




Gözkapakların metalik, holografik veya ışıl ışıl efektlerle likit formda tanışmaya hazır olmalı! Uzun süre kalıcı, yapışma hissi vermeyen göz farları her biri birbirinden farklı efektleriyle 6 yeni renkte: Metalik bronz, ışıltılı bej, parlak roze altın, parlak şeftali tonu, 
ışıltılı boz kahverengi ve holografik yeşil altın.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  11 TL




essence efekt uzun süre kalıcı göz kalemi




Sihirli bir dokunuş! Uzun süre dayanıklı essence efekt göz kalemleri sezonun trendi olan metalik bitişler ile altın, gümüş, yeşil, turkuaz, mor ve koyu gri olmak üzere 6 renk seçeneğine sahip.  Likit ink parlak eyeliner ile birlikte harika bir göz makyajını garanti ediyor.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  7,25 TL






essence crystal eyeliner




Uzun süre kalıcı, yüksek pigmentasyona sahip jel yapıdaki 
crystal eyeliner, ışıltıları ve holografik efektiyle muhteşem eyeliner stilleri yaratıyor. Eğer çok daha göz alıcı bir görünümü tercih ediyorsan, kirpik uçlarına da eyeliner’ı uygulayabilirsin. 

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  8,50 TL






essence likit ink parlak eyeliner & likit ink mat eyeliner  





Parlak ve mat karşı karşıya! Biri mat biri parlak bir bitiş sunan iki yeni siyah eyeliner ile sıradan eyeliner’a iddialı bir yaklaşım. 

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  10,25 TL



essence maskara bazı



essence’in ilk kirpik bazına merhaba de. Kirpikleri uzatıp kalınlaştıran, aynı zamanda ekstra hacim veren bazı, maskaradan hemen önce kirpiklerine uygula. Lens kullananlar da rahatlıkla uygulayabilir.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  9,25 TL



essence lash princess hacim maskara



Çok asil! Özel  kobra kıvrımlı fırçasıyla her bir kirpiği tek tek kavrayacak ve hacimli, çarpıcı ve çok daha yoğun bir görünüme kavuşturacak.  Tıpkı bir prensesi andıran dış tasarımıyla eşsiz görünüyor!

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  12,25 TL




essence 2’si 1 arada kaş ve kirpik fırçası 


Maskara kalıntıları ve dağınık kaşlar artık geride kaldı. Pratik 2’si 1 arada fırça sayesinde iki önemli yardımcı tek üründe buluştu. Fırça her an yanında taşımaya uygun bir pakete sahip.  Pratik paketi sayesinde her an yanında taşıyabilirsin.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  6,50 TL











*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!