25 Ağustos 2013 Pazar

Konuk Yazar #5 Oreo Seven Kız:)

Herkese merhaba:)
İlk kez bir bloga konuk yazar oluyorum. Bugün sizlere Avon'un Moroccan Argan Yağı'ndan bahsedeceğim.

Bende olduğu gibi; saç dibiniz yağlanmaya meyilli ve ucu da kuruysa işiniz zor. Şampuan olsun saç bakım maskeleri olsun beni hiç bir zamana tatmin etmiyor. Hep bir arayış içindeyim. Sanırım bu arayışlar da uzun süre bitmeyecek.

Avon'un argan yağıyla %50 indirime girdiği sırada tanıştım. Denemek amaçlı 2 kutu aldım. 

Nasıl kullanıyorum?

Saçlarımı yıkadıktan sonra havluyla nemini iyice alıyorum. Ardından Avon'un argan yağından avucuma 1 pompa sıkıyorum (saçları uzun olanlar 2-3 pompa da sıkabilir). Yağı avucumda yaydıktan sonra sadece saç uçlarıma uyguluyorum. Saçımın yağı emmesini bekledikten sonra, tarak yardımıyla saç dibime temas ettirmeden tarıyorum. Ardından kurumaya bırakıyorum.


Pompalı başlığı sayesinde kullanımı oldukça çok kolay. Saç uçlarımı çok iyi nemlendiriyor. Güzel bir parlaklık katıyor. Saçlarım yumuşacık ve harika kokuyor.


Çok yağlı ve yoğun bir yapısı var. O yüzden saç dibime uygulamıyorum. Ayrıca ürünün içindekiler hakkında ambalajında hiçbir bilgiye rastlayamadım!  

Ürün 30 ml ve fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 14 TL. Avon'un ara sıra yaptığı indirimlerden çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Sevgili Zehra'ya teşekkürler. Sizlerden bu ürünü kullanan var mı?
Sevgiyle kalın...

10 yorum:

  1. Kullanmadım ama merak ettiğim ürünlerden biriydi. Avon'un eski serilerinden bir saç bakım ürününün aşığıydım ama çoğu saç ürününün berbat olduğunu duyunca hiç yanaşamamıştım. Ama sanırım kendini bu üründe baya geliştirmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil kapaklı olanı diyorsun?

      Kimi ürünleri gerçekten başarılı.

      Sil
  2. Cok uzun zamandan beri bunu almak istiyordum,nedense korkumdan alamiyorum cünkü sac diplerim de iltihap var ne yapsam bilmiyordum paylasim icin tesekkürler en kisa zamanda deneyecegim sevgiler♥

    YanıtlaSil
  3. Ben de maskesiyle beraber severek kullanıyordum. Hatta blogda da yazmıştım. Ama şimdi yves rocher saç bakım yağını alınca biraz pabucunu dama attım gibi yine de 2-3 duşta bir değişimli olarak kullanmaya çalışıyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Önce Kırık saç ucu onarıcı serumu sonra da Arganlı serumu kullandım bir süre.İkisinden de elimde birer tane daha var.Fiyatlarına göre başarılı ürünler bence.Saçlarımı sakinleştirip daha kolay taramamı sağlasalar da bakım anlamında pek etkileri olmadı.Yves Rocher ile yoluma devam ediyorum şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi fiyatları oldukça uygun.

      Yves Rocher'nınki de çok iyi.

      Sil

Hadi sen de fikrini söyle!