5 Ocak 2013 Cumartesi

Yeni Yılda Ben Böyleyim

Takip edenler bilir saçlarım çabuk yağlanan tipte.
Bu yüzden buna uygun şampuanlar kullanırım.Ancak son zamanlarda ne Gliss saç kremleri ne tangle teezer taraklar fayda ediyor. Saçlarım karışıp birbirine giriyor.Açmak için saatlerimi harcıyorum.
Argan yağı falan hak getire..
O da fayda etmedi.
Ne yapacağımı bilemiyorum. Önerileriniz var mı dostlar?

Bu arada çok kötü bir grip geçiriyorum.Dün twitter'dan ve facebooktan geçmiş olsun dileklerini ileten dostlara çook teş.ediyorum.Cansınız:)

10 yorum:

  1. Bu konuda öyle dertliyim ki...ortaokul yıllarımdan beri saçlarımı her gün yıkıyorum. Zamanla bu zaten alışkanlık haline dönüştü. Hiç zorlanmıyorum saçımın temiz olması her şeyin önünde. Benim saçlarım ince telli.Yağlanma problemi olması da bu sebepten dolayı normal(normal demek ne kadar doğru bilemiyorum) Öncelikle saçının boyalı röfleli permalı vs... olmasına bakmadan sadece arındırıcı etkiye sahip şampuanları kullan. Saç maskesi,doğal bakım uzak dur. Zaten saça dıştan yapılan tüm işlemler kısa süreli fayda sağlıyor önemli olan vücudunun saçını beslemesi. Her gün saç yıkama işlemi yıpratıcı bunu biraz aza indirmek adına talk pudra kullanabilirsin.Kuru şampuan diye satılan pudralı deodoranta benzeyen o tuhaf ürünlere asla para verme beş para etmiyorlar.Öyle dertliyim ki yazarım da yazarım..ama çaresi yok maalesef.tek tesellim çabuk uzuyor.

    YanıtlaSil
  2. Ya aynen beni anlatıyorsun:)
    Dediğin gibi arındırıcı kullandıkça keçeleşti.Napçağımı bilemiyorum.


    Bu arada bu kadar okunuyor bu post.Yorum yazmak bu kadar mı zor dostlar?Kelime doğrulama da yok yani..

    YanıtlaSil
  3. merhabalar
    bende bir süre önce saçımla ilgili sıkıntılar yaşadım.bir sürü renk denedim haliyle yıprandı..en sonunda her zaman favori rengim olan siyaha döndüm.bu süreçte saçlarımı haftada bir kere uyguladığım saf zeytinyağı ,yumurta sarısı ve badem yağından oluşan karışımla eski haline döndürdüm..çok işlem görmüş olmasına rağmen hiç bi zararı olmadı..buna ek olarakta kerastase ın saçına uygun olan serumlarında kullanabilirsin biraz pahalı ama sonuçları çok iiyi..sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende saçlarımı papatya şampuanı ile yıkıyorum...sabahları otobüse bindiğimde aklıma geliyor... sonra elimi saçıma atıyorum... hala yumuşak ve nemli...zeynel savrun

      Sil
  4. Canım oncelikle kolay gelsin diyeyim. Ben alterna isminde bir krem kullandım serum gibi yoğun bir bakım kremi cok da ıyı geldı.
    Eğer ürün almayayım diyorsan ilikten yapılan bir saç maskesi duymuştum cok ıyıymıs bı araştır canım ıstersen..

    Opuyorm kocaman;€

    YanıtlaSil
  5. ben kuru ve keçe gibi saçlara sahip olduğum için tamamen sana zıttım.Ama saçların yağlı madem saç diplerindeki yağı emecek şey ısırgan otu içeren herşey denemelisin

    YanıtlaSil
  6. pınar özkars,
    haklısın bende de boya var:( Doğal bir şeyler deneyeyim ben de.
    Kerastase biraz pahalı evet ama değerse o kadar da önemli değil.
    Teş.ederim önerilerin için:)

    Serap Tan,
    Alterna'yı duymamıştım hiç.Not edeyim hemen.
    Teş.ederim:)

    cicilerimi satiyorum,
    dipler yağlanıyor ,uçlar senin gibi:(

    YanıtlaSil
  7. watsonsun yoğurt özlü saç maskesi var onu kullanmıştım bi dönem,karışan saçlarımı açmamı kolaylaştırdı.banyoda şaçlarının fazla suyunu kuruladıktan sonra diplerine gelmeyecek şekilde saçlarına bolca sür 5 dk sonra durula bu kadar..belki seninde işine yarar..

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. sanırım bir çoğumuzun sorunlarından biride bu.bir çok şey denedim bende.evde hazırladığım zeytin yağlı maskelerden,bir çok ürüne kadar..en işime yarayan otacının şampunaı ve saç kremiydi.birde kuaförler satıyor mavi su hem saçı besliyor hem dolaşmamasını sağlıyor tarak akıp gidiyor.hemde matlığı ortadan kalıyor.

    YanıtlaSil
  9. gonca t.
    evet denenebilir.Not aldım bunu.Teş.ederim.

    Fund@,
    Mavi su da kullandım.
    Saçlarım kolay beri açılmıyor.Artık son çare biraz kestireceğim.Çare kalmadı.Kısa katlar verdirecem.

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!