5 Temmuz 2012 Perşembe

İNCİKOLYEM'DEN GELEN GÜZELLİKLER


 Bu güzel Fa serisini incikolyem blogundaki çekilişten yanılmıyorsam mayıs ayında kazanmıştım.Aniden ev taşıyınca internetsiz kalmış, blogumda paylaşamadığım için mahçup olup üzülmüştüm.Geçen hafta memleketime dönünce sınırsız internete kavuşmamla birlikte tekrar incikolyemin bir çekiliş düzenlediğini gördüm ve katılmadan edemedim.Şans bu ya o sevimli Hello Kittyli defter de beni seçti:)


Bugün kargo geldi ve cici defterimi getirdi.Çizgili, beklediğimden büyük bir defter.


Ürünü önce kendi ağızlarından dinleyelim:

Fa Nutri Skin Serisi

Dünyanın bilinirliği en yüksek ve öncü vücut bakım markalarından olan Fa, 7 özel bileşenli besleyici bakım kompleksi içeren yeni NutriSkin serisi ile 48 saat etkin koruma, mükemmel kuruluk ve karşı konulmaz yumuşaklık hissi yaratır. Eşsiz ve kalıcı kokuya sahip “Maximum Protect” ve “Natural Fresh” çeşitleri ile NutriSkin serisi, kadınların vazgeçemediği deodorant olma konusunda iddialı.

Natural Fresh Serisi:

Deosprey – Roll-on
Doğal taze kokusuyla 48 saat etkin koruma sağlayarak ciltte mükemmel kuruluk ve karşı konulmaz yumuşaklık hissi yaratır. Pudralıdır. Alkolsüzdür. Serinin 1 deospreyi, 1 adet roll-on’u, 1 adet de vücut şampuanı bulunmaktadır.

Vücut Şampuanı
Natural Fresh/Green Tea: Yeşil çay özleri vücudunuzu canlandırır ve cildinize karşı konulmaz ferahlık sağlar. Doğal bir ferahlık hissi ile duyularınızı harekete geçirir.




FA Nutriskin ailesinden olan Natural Fresh serisini bir de benden dinleyelim:
Adı gibi fresh bir kokuya sahip seri.Yeşil çay özü içeriyor. Kokusundan dolayı enerjik hissetmemi sağlıyor.Duş jeli kremsi bir yapıda.Bu yüzden banyo sonrası yumuşacık, kadifemsi bir his bırakıyor ciltte.
Roll-on ise pudralı ve alkolsüz.Normalde her gün roll-onumu tazelerdim.Bu roll-onu kullanırken 2-3 güne çıktı bu süre. Yani sıkıntısız beni 2-3 gün idare edebiliyor.Sprey deodarantın ise bir fısı yetiyor.

Fa'yı deodarant konusunda oldukça başarılı buluyorum. Fa ile tabi ki bu seriyle tanışmadım. Sürekli kullandığım bir marka. Yine Golden Star ve Mystic Moments favorilerim arasında.

Favorilerimin arasına tabi ki nutriskin ailesi de girmeyi başardı.
İncikolyem'e bu güzel hediyeleri gönderdiği için çok teşekkür ediyorum.





3 yorum:

  1. Oncelikle hediyeleri post yaptigin icin ben tesekkur ederim :)) Begenmene cok sevindim :)) Gule gule kullan hepsini umarim diger cekilislerde de boyle sansli olursun :))Sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
  2. Şanslı Kız seni, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Shiney, çok teş.ederim:)

    sevda s., Şanslı mıyım acep?:)
    Saol canım.

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!