26 Ocak 2012 Perşembe

BU ARALAR BEN

Kızlar keyifler nasıl bakalım? Beni soracak olursanız çook telaşlıyım. Bildiğiniz gibi bu hafta öğretmen alımı var. Tercih yapacam fakat bazı şartlar var. Bunlardan ilki atama Doğu ve Güneydoğu ağırlıklı, Batıya hiç yok. Büyükşehirde büyümüş, her şey elinin altında olan biri için buralara uyum sağlamak biraz yorucu olacak. Tamam buna razıyım. İkinci şart ise 4 yıl boyunca tayin isteme hakkımız olmayacak. Bu yüzden rahat bir yere atanmak istiyorum.

 

Tercih listesindeki ilçeleri araştırdığımda daha da panikledim. Güneydoğu illerinde genelde yılanlar görülüyor, Doğu derseniz kurtlar, yabani hayvanlar insanlara saldırıyor. Ben bunları aşkıma anlattığımda bana gülüyor:) ama napayım korkuyorum işte..Ben bütün hayvanlardan çok ürküyorum, en zararsızından bile:) Düşünsenize kediden bile korkan ben kurt görsem nolur:) hahaah düşünemiyorum.Trajikomik..

Terörden hiiç bahsetmiyorum bile. Yine Doğuda dondurucu soğuklar var hiç alışık olmadığım. Bu bahsettiğim olaylar ilçelerde oluyor. Merkezlerde sorun yok ama ona da puan yeter mi bilinmiyor. Şuan branş bazında önümde 184 kişi görünüyor. Şansım tavan yapıyor ama benim tercih ettiğim 25 okula önümdeki 184 kişi tercih yaptığında ben diskalifiye oluyorum. Böyle olucak diye çok korkuyorum.

Umarım il merkezlerinden birine atanırım. Özellikle Antep'e sempatim var. İnş burası olur. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu? Bu arada çekilişim beklediğimden fazla ilgi gördü. Buna çok sevindim. Süreyi bu aralar yoğun olduğumdan uzun tuttum. Yine de belli olmaz. İşlerim hallolduğunda sonlandırabilirim çekilişi.

15 yorum:

  1. hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Canım hayırlısı olsun bende antep olsun bari diyorum ama doğu var hep tedìrgínim 4 yıl tayin yok ama onların sözùne gùven olmaz

    YanıtlaSil
  3. insallah istedigin bir yer gelir, istedigin gibi olur hersey :)

    kolay gelsin sana !
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. haziranda ben de mezun oluyorum tüylerim diken diken oldu okurken.. allah gönlüne göre verir inşallah bu kutsal mesleği yaparken şansın hep açık olsun.. sevgiler, başarılar

    YanıtlaSil
  5. umarım senin için hayirli olacak bir yere atanır ve mutlu olursun, bol şans :)

    YanıtlaSil
  6. Canım evet bi doğulu olarak Antep'te terör olayları olmaz.Rahat bi şehirdir,ama illa ki zorlanacaksın.Yani insanları farklı gelecek en basitinden.Ama Antep güzel bi şehir.Urfa da güzeldir,terör olmaz.Farklıdır ama dediğim gibi doğunun insanları,fakat şu da bi gerçek,insana gerçekten kıymet verilir,korkma :* İnşallah gönlünce bi yere atanırsın :)) Sevgilerimle...Dualarım seninle :)

    YanıtlaSil
  7. Çaçaron,inş..

    Defne, umarım ikimizin de Antep'e çıkar. Ne güzel olurdu yaa..

    Küçük Şeyler, saolasın bebeim..

    Kawsemin Gezegeni, mezun olup da iş bulamayınca çok yıprandım. Kısıtlanıyorsun her şeyden. İstediğini alamıyorsun vs. inş atanırım da en azından kendi paramı harcarım mahçup olmadan.

    Özicim, dediğin gibi Antep rahat yer ..inş orası olur. Dualarını eksik etme..

    YanıtlaSil
  8. inşallah rahat edebileceğin bir yere atanırsın canım.doğuda bazı ilçeler kötü olabilir ama il merkezleri daha rahattır.umarım dilediğin gibi olur.

    YanıtlaSil
  9. benim bıcırım dua ,ister de ben etmem mi...Bu ara pek ilgilenemiyorum canım senle :( özür dilerim.O gün bi postumun altına sana seslendim diye yazmışsın da canım nerden seslendin ben hiç görmedim :(((((((

    YanıtlaSil
  10. Allah hakkında hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah :)

    YanıtlaSil
  11. Her şeyin hayırlısı olsun. Belli olmaz bazen tam da istediğiniz yere düşebilirsiniz, ya da istemeyerek gittiğiniz bir yer cennetiniz oluverir. Bence de inşallah Gaziantep olur. Çok güzel ve ucuz, modern bir şehir:)
    İstediğiniz yer olursa onun şerefine başka çekiliş yaparsınız artık:)

    YanıtlaSil
  12. brans neydi acaba? antepin puanlar yüksek olur son tercihlere tampon bir iki okul yazmak lazım muş agrı bitlis olur hakkari şırnak yazmayın aman diyim. batmanda çalısıyorum ben 3. yılım.zorunlu hizmetin zorlukları çok ama mecbur yapılacak öyle bakmak lazım. hayırlısı olsun insallah.
    mail atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırım batman ve çevresi konusunda çalışan arkadaslara da ilçe okul sorarız. :)

    YanıtlaSil
  13. Canım, hadi hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallah. iyi şanslar.

    YanıtlaSil
  14. bende d.bakırdayım ne yalan söyliyim burda terörsel düşünen çok ama şunu söyleyebilirimki çok rahat ve gelişmiş bir şehir boşuna demeişler doğunun parisi diye :D eğer mezkez olursa d.bakırda güzel bir tercih olur diyorum ama hakkında hayırlısı olmasını isterim :)) Bol şans

    YanıtlaSil
  15. Hakkında hayırlısı olsun canım, gönlünce bir yer olur inşallah:))

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!