30 Kasım 2011 Çarşamba

Vintage Style

Ne zamandan beri çekiliş postu giriyorum. Bi de çıksa içim yanmıyacak:) Küstüm bütün çekişlere.Katılmıycam bi daha hıh.Espiri bi yana çekilişlerin suçu yok ben şanssızım:)
Gelelim konumuza: Benim çook beğendiğim vintage tarzından bahsedecem bugün.


Vintage bilindiği üzere bağbozumu demek ama modada eskiye,geçmişe dönüş anlamında kullanılıyor. Eskiden kasıt 20lerle 80ler arasındaki dönem.


Vintage, geçmişin modasıyla modernliğin harmanlandığı bi akım aslında. Annemizin sandığını açtığımızda veya eski resimlere baktığımızda daha iyi anlıyoruz bunu.

 Sanki kadınlar daha bi narin,naif,romantik oldu bu tarzla, öyle değil mi?

Hepimizin bildiği gibi pudra pembesi bu vintage stilinde baş rolde oynuyor.Nereye baksanız pudra rengi: pike takımından yatak örtüsüne, kıyafetten ayakkabıya, makyajdan takıya kısacası her yerde bu renk.

Tam pudra pembesi baydı derken bi yeşil modası boy gösterdi.Uçuk bi yeşil.Her şeye de yakışıyo:)

Çeşitli renkler denense de en çok bu iki renk yakıştı bu vintage tarzına bence.Amaaa bi renk var ki onu unutursak, es geçersek olmaaaz: Vizon rengi.Favori renklerimden olan bu renk asil duruşuyla çekiyo beni kendine besbelli.




8 yorum:

  1. canım benim blogdada yazıdan çok çekiliş haberi var nerdeyse hiç çıkmadı malesef ama dayanamayıp katılıyorum işte:P amaaa senden daha çok yazı bekliyoruzz:D vintage tarzı sevmem ama kombinlere bayıldım ayrıca benimde favorim vizon bayılıyorum bu renge:))

    YanıtlaSil
  2. ben de vintage tarzını çok seviyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle bloguma hoşgeldin Sihirlitorba.Vintage tarzını ben de çook seviyorum. Yakında bu konuyla ilgili birkaç post daha paylaşıcam.

    YanıtlaSil
  4. elbette blogunuzda duyurarak katılabilirsiniz
    kereminannisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. çook hoş çok tatlı soft renklere bayılıyorum vintage de hoşuma gidiyor

    YanıtlaSil
  6. ssdesignbutik ben de çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  7. vintage tarzını bende çok severim renkler desenler kumaşların dokusu bile farklı oluyo sanki vintage olunca :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de fikrini söyle!