17 Nisan 2020 Cuma

Avon Nature Pro Serisi


'Doğal olan saftır,doğal olan güzeldir, doğal olan güvenilirdir. Doğanın en faydalı özlerini en etkili formüllerle sizin için bir araya getirdik. Yüzyıllardır şifasına inandığımız sarımsak, saçlarınızdaki dökülmeleri azaltacak.
Faydaları saymakla bitmeyen at kuyruğu otu,saçlarınızı güçlendirecek ve sağlıklı uzamalarını sağlayacak. Rahatlatıcı etkisine inandığım at kestanesi ise vücut ağrılarınıza iyi gelecek.'
Dr. Ender Saraç

Ender Saraç × Avon işbirliği ile ortaya çıkan Nature Pro serisinde birbirinden değerli ürünler var.

Bunlardan biri Ferahlatıcı At Kestanesi ve Kırmızı Biberli Masaj Jeli. Normalden 6 kat daha fazla esansiyel yağ içeren bu ürün kas ağrılarında ve yorgunluğu almada çok işe yarayacak. Ayrıca ferahlatıcı etkisi ile migren ağrılarımı da hafifletebilir diye düşünüyorum. Jel parfüm içermiyor. Kokusunu içindeki esansiyel yağlardan alıyor. Vegan bir ürün. Ayrıca paraben ve gluten içermiyor.

Nature Pro serisinin bir diğer ürünü Dökülme Karşıtı Sarımsaklı ve Kekikli Şampuan. Sarımsak,kekik,biberiye,papatya ve ısırgan içeren bu şampuan saç dökülmesi sorunlarını azaltmaya yarayacak. Vegan bir ürün. Paraben ve gluten içermeyen bir formülü var.  Saçı dolgunlaştıran hyalüronik asit içerir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!