9 Temmuz 2018 Pazartesi

#zehraylayazamerhaba Etkinligi


Takip edenler bilir 2011 yılının Ekim ayından beri blog yazıyorum,sosyal medyadayım.Ancak hic etkinlik düzenlemedim. Neden derseniz benim yazmaya başladığım yıllarda sayımız bugünkü kadar çok değildi.
Ve bloggerlarin çoğu Ankara,Istanbul gibi büyük sehirlerdeydi. Bense Gaziantep'in uzak bir köyündeydim uzun yıllar. Kocaeli'de yaşamaya başlayınca imkanlar arttı ve bir etkinlik düzenleyip sevdiğim bloggerlarla bir araya geleyim dedim.


Etkinlik düzenleme işi dışarıdan göründüğü gibi kolay değilmiş .  Hazırlık sürecim,firmalarla gorusmem 3 aydan fazla sürdü . Yalan yok bir ara altından kalkamayacağımi dusundum ama başlamıştık bir kere.


Etkinliğe @fantagirro , @iremgokcecom , @makyajdeneyimleri , @evintekkizimona, @beautybyfunda,  @makyajlikareler,  @yaseminkokulubirhayat , @kiriksemsiyeblog ve @siyahbeyazbirhayatbu katildi.


Etkinliğimiz 27 Mayıs Pazar günü Izmit Hayal Atolyesi Kafe'de gerceklesti. Mekan oldukca ilginçti.Duvarlar yeşilçamın ünlü yıldızlarının fotoğrafları ve replikleriyle süslenmişti. 


Sadri Alışık 'tan Şener Şen 'e, Türkan Şoray 'dan Adile Naşit'e tüm sevilenler duvarlardaydı.


Etkinlik samimi ve güzel geçti.


Beni kırmayıp Ankara'dan, Istanbul'dan,Sakarya'dan cesitli illerden gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

  Etkinliğe Katılan Bloggerlar:


1 yorum:

Hadi sen de fikrini söyle!