3 Eylül 2021 Cuma

Limonian Bellca Vita Bubble Pack Black - Yüz Temizleyici Köpük


 Limonian markasi ile tanismam yıllar evvel High-End Touch Roll-on Fondöteni ile olmuştu. Yıllar sonra markadan kullandığım ikinci ürün de kalite ve memnuniyet açısından beni yanıltmadı.

Nedir bu ürün, ne ise yarar derseniz 

Limonian Bellca Vita Bubble Pack Black - Yüz Temizleyici Köpük dış etkenlerden,makyajdan,kirden tıkanan gözenekleri cildi tahriş etmeden temizlemek ,donuk ve mat cildi canlandırmak ,pürüzlü cildi düzenlemek için kullanılabilecek bir ürün.

✅Gözenekleri temizlemek 

✅Cildi canlandırmak 

✅Pürüzleri gidermek 

İçinde cildin daha uzun süre nemli kalmasını sağlayan ve nem bariyeri oluşturmasına yardımcı olan Pantenol, cildi derinlemesine temizleyerek cildin temiz kalmasını sağlayan kömür tozu, cildin yumusamasini ve sağlıklı görünmesini sağlayan Port Kadife Çiçeği Ekstrakti ve içeriğindeki zengin C Vitaminleri ve çeşitli bileşenler ile cildi koruyan ve 

cildin canlanmasini sağlayan Chocoberry Meyve Özü ,yorgun ve mat cildi canlandıran Neem Yaprağı Ekstrakti ve içeriğindeki A ve C Vitaminleri sayesinde cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı olan Pelin Otu Özü var.

✔Pantenol 

✔Kömür Özü 

✔Port Kadife Çiçeği Ekstrakti 

✔Chocoberry Meyve Özü 

✔Neem Yaprağı Ekstrakti 

✔Pelin Otu Özü

Başta yağlı cilt olmak üzere kuru,karma her cildin kullanımına uygun. Cilt yapısına göre bölgesel uygulanabilir.

Kullanımı çok pratik. Kuru cilde sürüyorsunuz.5-10 dk içinde köpükler oluşmaya başlıyor. Elinizle o kopukleri cilde dağıtıp ılık suyla duruluyorsunuz. Arınmış,canlanmis ve sağlıklı cilde kavuşuyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi sen de fikrini söyle!